Cosul meu

0

Sapun Palmolive Milk & Rose Petals 90 gr

AcoMarket va recomanda, sapunul Palmolive Milk & Rose Petals 90 gr, un sapun imbogatit cu extracte naturale, hidrateaza pielea lasand-o fina, catifelata si parfumata

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

280 Lei
Sapun Palmolive Milk & Rose Petals 90 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sapun Palmolive Milk & Rose Petals este un sapun clasic de la Palmolive, placut si apreciat de secole. Contine uleiuri naturale pentru a avea grija de pielea ta. Este imbogatit cu petale de trandafiri, lasand pielea fina, catifelata si placut mirositoare.

Adauga opinia ta

Pret 2,08 Lei
Brand PALMOLIVE
Tip produs SAPUN SOLID
Pentru ADULTI
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.