Cosul meu

0

Sampon Wash & Go Apa Micelara Ultra Delicat 400 ml

AcoMarket va recomanda, samponul Wash & Go Apa Micelara Ultra Delicat 400 ml este un sampon inspirat de proprietatile purificatoare ale apei micelare, ce curata delicat parul, oferindu-i luminozitate si stralucire. Este recomandat pentru utilizare zilnica.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei
Sampon Wash & Go Apa Micelara Ultra Delicat 400 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sampon Wash & Go Apa Micelara Ultra Delicat 400 ml este un sampon inspirat de proprietatile purificatoare ale apei micelare, ce curata delicat parul, oferindu-i luminozitate si stralucire. Este recomandat pentru utilizare zilnica.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand WASH & GO
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par PENTRU TOATE TIPURILE
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.