Cosul meu

0

Sampon Clear Anti Hair Fall 400ml

AcoMarket va recomanda, samponul Clear Anti Hair Fall 400ml repara firele de par fragile, elimina matreata, fortifica firul de par de la radacina pana la varfuri si reduce caderea parului datorata ruperii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1875 Lei
Sampon Clear Anti Hair Fall 400ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Sampon Clear Anti Hair Fall contine Bio-Nutrium 10, un amestec unic de 10 vitamine, minerale, extracte naturale, substante nutritive si extract de ginseng, este un sampon pentru par fragil cu tendinta de rupere. Clear Anti Hair Fall repara firele de par fragile, elimina matreata si fortifica firul de par de la radacina pana la varfuri.

Adauga opinia ta

Pret 18,75 Lei
Brand CLEAR
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par SUBTIRE
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu Nu

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.