Cosul meu

0

Detergent lichid Saamix Rufe Albe 45 spalari 3l

AcoMarket va recomanda Saamix detergent lichid Rufe Albe, un detergent lichid pentru tesaturi albe ce ajuta la indepartarea petelor, lasand rufele pline de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2069 Lei


Detergent lichid Saamix Rufe Albe 45 spalari 3l este un detergent lichid, cu o formula concentrata ce intra in fibra tesaturilor si ajuta la indepartarea petelor de zi cu zi. Detergent lichid Saamix Rufe Albe 45 spalari 3l este recomandat pentru spalarea hainelor albe atat manual, cat si automat, lasandu-le curate si pline de prospetime.

Adauga opinia ta

Pret 20,69 Lei
Brand SAAMIX
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 35-40
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.