Cosul meu

0

Rezerva spray Air Wick Magnolia & Cherry Blossom 250ml

AcoMarket va recomanda rezerva spray Air Wick Magnolia & Cherry Blossom, un produs creat special pentru a crea o atmosfera placuta si parfumata in caminul dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1320 Lei
Rezerva spray Air Wick Magnolia & Cherry Blossom 250ml
Cantitate:


Air wick spray rezerva este livrat intr-o varietate de forme si de parfumuri, deci acum te poti asigura ca în caminul tau miroase intotdeauna proaspat si imbietor, precum si ca vei crea atmosfera perfecta pentru a imbunatati starea de spirit. Air wick rezerva, este intr-o continua inovatie si schimbare, tocmai pentru a satisface cat mai multe din dorintele consumatorilor. Air Wick rezerva asigura solutia pentru toate nevoile de parfumare ale caminului dumneavoastra si este disponibil în peste 60 de tari. Persoanele sensibile la substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta.

Adauga opinia ta

Pret 13,20 Lei
Brand AIR WICK
Tip SPRAY
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.