Cosul meu

0

Rezerva Raid Night & Day 10x24h

AcoMarket va recomanda rezerva Raid Night & Day, functioneaza cu aparatul Raid Night & Day, oferind protectie impotriva tantarilor, mustelor si furnicilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1900 Lei


Produsele din gama Raid va protejeaza eficient familia si casa impotriva insectelor. Rezerva Raid Night & Day functioneaza cu aparatul Raid Night & Day. Ofera protectie impotriva tantarilor, mustelor si furnicilor, timp de 10 zile, daca este folosit 24 ore pe zi. Protejeaza o camera de pana la 20mp. Eficienta produsului poate sa scada daca este utilizat cu fereastra deschisa. Este un produs avizat de Ministerul Sanatatii. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 19,00 Lei
Brand RAID
Tip ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.