Cosul meu

0

Rezerva detergent pardoseli Sano Floor Plus 750 ml

AcoMarket va recomanda rezerva economica pentru detergent pardoseli Sano Floor Plus, curata toate tipurile de pardoseli si indeparteaza gandacii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1250 Lei


Rezerva economica pentru detergent pardoseli Sano Floor Plus curata toate tipurile de pardoseli si indeparteaza gandacii. Inovatia Sano a dezvoltat produsul Floor Plus, care indeparteaza gandacii fara a-i omori. Asadar, un produs cu 2 actiuni: curata eficient pardoselile si indeparteaza gandacii. Nu contine insecticide sau pesticide, indepartarea gandacilor se datoreaza continutului unui parfum puternic de lamaie. Produsul nu previne reaparitia acestora, insa utilizarea constanta de Sano Floor Plus va va scapa de grija gandacilor.

Adauga opinia ta

Pret 12,50 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.