Cosul meu

0

Pastile rezervor wc Gem Bleach 6/set

AcoMarket va recomanda pastilele pentru rezervorul wc-ului Gem Bleach, garanteaza un miros placut, albesc, igienizeaza si parfumeaza toaleta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1034 Lei


Pastilele pentru rezervorul wc-ului Gem Bleach curata toaleta, previn depunerile de calcar, produc spuma din abundenta, coloreaza apa si sunt usor de utilizat. Garanteaza un miros placut, albesc, igienizeaza si parfumeaza toaleta.

Adauga opinia ta

Pret 10,34 Lei
Brand ALTELE
Forma GEL
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.