Cosul meu

0

Pasta de ras Palmolive Clasic 65gr

AcoMarket va recomanda, pasta de ras Palmolive Clasic asigura un barbierit racoritor si ajuta la protejarea pielii impotriva iritatiilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

816 Lei
Pasta de ras Palmolive Clasic 65gr
Cantitate:


Pasta de ras Palmolive Clasic este o crema pentru barbierit care datorita extractului de palmier hidrateaza intens pielea. Palmolive Clasic asigura un barbierit racoritor si ajuta la protejarea pielii impotriva iritatiilor.

Adauga opinia ta

Pret 8,16 Lei
Brand PALMOLIVE
Tip produs PASTA RAS
Tip ten MIXT
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.