Cosul meu

0

Pasta de dinti Blend-a-Med Anti Carie 50 ml

AcoMarket va recomanda pasta dinti Blend-a-Med Anti Carie, previne aparitia cariilor si are o formula speciala ce retine calciul si combate placa bacteriana.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

311 Lei


Pasta dinti Blend-a-Med este un aliat de baza impotriva cariilor. Contine fluor, prevenind aparitia cariilor si are o formula speciala ce retine calciul si combate placa bacteriana. Are o aroma mentolata pentru o respiratie proaspata.

Adauga opinia ta

Pret 3,11 Lei
Brand BLEND-A-MED
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.