Cosul meu

0

Pasta de dinti Blend-a-Med Extra Fresh 100 ml

AcoMarket va recomanda pasta de dinti Blend-a-Med Extra Fresh 100 ml, pentru protectia intregii cavitati bucale, ofera protectie maxima impotriva cariilor, intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

695 Lei
Pasta de dinti Blend-a-Med Extra Fresh 100 ml
Cantitate:


Pasta de dinti Blend-a-Med Extra Fresh 100 ml pentru protectia intregii cavitati bucale, ofera protectie maxima impotriva cariilor, intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia.

Adauga opinia ta

Pret 6,95 Lei
Brand BLEND-A-MED
Tip produs PASTA DINTI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.