Cosul meu

0

Pachet Ecoline - detergent universal + detergent geam + detergent vase

AcoMarket va recomanda pachetul Ecoline - detergent universal + detergent geam + detergent vase ecologic fara fosfati, coloranti fabricat din ingrediente naturale.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1932 Lei


Pachet Ecoline - detergent universal + detergent geam + detergent vase contine un detergent universal fara fosfati, coloranti sau alergeni, fiind sigur pentru sanatate si mediul inconjurator. Se recomanda folosirea detergentului pentru curatarea diferitelor tipuri de suprafete: pereti, pardoseli, dale si panouri, lemn, lac, ceramica, plastic.Detergent geamuri se recomanda folosirea detergentului pentru a curata geamuri, oglinzi, portelan, ceramica, inox, otel si suprafete cromate. Nu lasa pete sau dungi. Se recomanda folosirea detergentului la spalarea vaselor din sticla, ceramica, metal si plastic. Se poate folosi si cu apa rece.

Adauga opinia ta

Pret 19,33 Lei

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.