Cosul meu

0

Odorizant Lebada Marine 200ml

AcoMarket va recomanda odorizantul Lebada Marine 200ml, un produs profesional, cu o formula special conceputa pentru a elimina mirosurile grele, neplacute si a improspata aerul din incaperi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Odorizantul Lebada Marine 200ml este un produs profesional, cu o formula special conceputa pentru a elimina mirosurile grele, neplacute si a improspata aerul din incaperi. Acest odorizant are o putere mare de improspatare a aerului din zone si spatii urat mirositoare, cum ar fi bai, toalete sau interiorul masinii fumatorilor. Cu o cantitate redusa de odorizant pulverizata se obtine un miros placut si persistent in intreaga incapere.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand LEBADA
Tip SPRAY
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.