Cosul meu

0

Odorizant camera aparat + rezerva Ambi Pur Red Cherry Blossom 5.5 ml

AcoMarket va recomanda odorizantul de camera Ambi Pur, prin noua tehnologie Odourclear, asigura un parfum usor si proaspat, eliminand mirosurile puternice si persistente.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Odorizantul de camera Ambi Pur prin noua tehnologie Odourclear, asigura un parfum usor si proaspat, eliminand mirosurile puternice si persistente. In timp ce alte odorizante de camera doar mascheaza mirosurile prin parfum, Ambi Pur chiar le elimina, lasand un parfum proaspat si usor, astfel incat sa va simtiti casa proaspata si noua in fiecare zi. Nu necesita alimentarea cu baterii sau la o sursa de curent. Aroma Red Cherry Blossom va umple casa cu un parfum revigorant, fresh si de lunga durata.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand AMBI PUR
Tip LICHID
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.