Cosul meu

0

Masca tratament par Kallos Keratin 1000 ml

AcoMarket va recomanda, masca de par Kallos Keratin 1000 ml, datorita continutului de keratina si proteinelor din lapte cu efect de regenerare, reconstruieste structura naturala a parului, lasandu-l stralucitor, fin la atingere si luminos.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1536 Lei
Masca tratament par Kallos Keratin 1000 ml
Cantitate:


Masca de par Kallos Keratin 1000 ml, datorita continutului de keratina si proteinelor din lapte cu efect de regenerare, reconstruieste structura naturala a parului, umple stratul deteriorat al acestuia. Hraneste si protejeaza firele uscate si despicate. Parul devine usor de tratat, fin la atingere si luminos. Masca are o textura cremoasa, fiind usor de utilizat.

Adauga opinia ta

Pret 15,36 Lei
Brand KALLOS
Tip produs MASCA
Tip par NORMAL
Cantitate 751 ml - 1 L
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.