Cosul meu

0

Manusi de menaj marimea S

AcoMarket va recomanda manusile de menaj marimea S, un produs pentru uz casnic, protejeaza si previn leziunile mecanice ale pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

284 Lei


Manusile de menaj marimea S sunt un produs pentru uz casnic. Protejeaza mainile de: solutii de curatat, detergenti, microbi, substante chimice, previn leziunile mecanice ale pielii. Destinate pentru persoanele care doresc sa foloseasca manusi in bucatarie, in gospodarie sau in gradina. Produsul contine cauciuc natural latex, care poate provoca alergii.

Adauga opinia ta

Pret 2,84 Lei
BRAND ALTELE
Tip MANUSI
Bucati/set 1 / SET

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.