Cosul meu

0

Lapte protectie solara copii Gerovital Sun SPF 30 150ml

AcoMarket va recomanda, laptele de protectie solara pentru copii, Gerovital Sun SPF 30 150ml, contine filtre minerale si organice ce asigura o protectie ridicata si echilibrata impotriva radiatiilor UVA/UVB.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2021 Lei


Lapte protectie solara copii Gerovital Sun SPF 30 150ml este un produs recomandat copiilor. Protejeaza impotriva razelor solare, prevenind aparitia arsurilor. Contine filtre minerale si organice ce asigura o protectie ridicata si echilibrata impotriva radiatiilor UVA/UVB. Formula este imbogatita cu ulei natural ecocertificat Inca omega si vitamina E. Nu conţine oxibenzonă, octocrylene, ulei de parafina, parabeni, coloranti, alcool. Este hipoalergenic si rezistent la apa.

Adauga opinia ta

Pret 20,21 Lei
Brand GEROVITAL
Tip produs LAPTE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.