Cosul meu

0

Lac fixativ Kallos 500ml

AcoMarket va recomanda lac fixativ Kallos 500ml, ofera parului un efect de stralucire si fixare, protejand de umiditate, fara a da senzatia de par incarcat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1667 Lei


Lac fixativ Kallos 500ml ofera parului un efect de stralucire si fixare, protejand de umiditate, fara a da senzatia de par incarcat. Datorita formulei sale, asigura o fixare puternica a parului, stilizand orice coafura, fara sa-l incarce.

Adauga opinia ta

Pret 16,67 Lei
Brand KALLOS
Tip produs LAC FIXATIV
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.