Cosul meu

0

Granule pentru desfundat tevi Peak Out apa fierbinte 80 gr

AcoMarket va recomanda, granulele pentru desfundat Peak Out apa fierbinte 80 gr, desfunda tevile de scurgere din bucatarie si baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

380 Lei
Granule pentru desfundat tevi Peak Out apa fierbinte 80 gr
Cantitate:


Peak Out apa fierbinte 80gr sunt granule care desfunda tevile de scurgere din bucatarie si baie, contribuind si la eliminarea mirosurilor neplacute. Peak Out apa fierbinte se utilizeaza atat pentru tevile din plastic cat si metalice fara sa le afecteze. Se toarna continutul din flacon direct pe scurgere. Se lasa 10 min sa actioneze, apoi se lasa sa curga apa calda. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 3,08 Lei
Brand PEAK
Forma GRANULE
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.