Cosul meu

0

Gel dus si sampon hidratant Dermomed Liquirizia 500 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus si samponul hidratant Dermomed Liquirizia, curata si in acelasi timp lasa un miros proaspat corpului tau.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Gelul de dus si samponul hidratant Dermomed Liquirizia curata si in acelasi timp lasa un miros proaspat corpului tau. Formula hidratanta, antibacteriana dezinfecteaza si curata murdaria de pe corp pastrand pH-ul natural al pielii iar parfumul sau discret de lemn dulce te va surprinde intr-un mod placut. Nu contine parabeni. Testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand DERMOMED
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.