Cosul meu

0

Gel de dus pentru copii Disney Snow Queen Blonde 400 ml

AcoMarket va recomanda gelul de dus pentru copii Disney Snow Queen Blonde, special conceput pentru copii, formula sa minimalizand riscul de alergii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei


Gelul de dus pentru copii Disney Snow Queen Blonde a fost special conceput pentru copii, formula sa minimalizand riscul de alergii. Produsele din gama Disney sunt destinate doar ingrijirii copiilor. Produs testat dermatologic. Nu se recomanda pentru utilizarea la copii mai mici de 3 ani. A nu se inghiti.

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand DISNEY
Tip produs GEL DE DUS

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.