Cosul meu

0

Gel de dus pentru barbati Old Spice Danger Time 250 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus pentru barbati Old Spice Danger Time 250 ml, confera o senzatie unica de prospetime in timpul dusului, lasand pielea parfumata pentru o lunga perioada de timp.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Gama Old Spice confera senzatia unica de prospetime printr-o compozitie excitanta, ce exprima esenta masculinitatii. Gel de dus pentru barbati Old Spice Danger Time reprezinta o alegere excelenta pentru barbatii cu un caracter contradictoriu, plin de mister. Old Spice asigura o ingrijire optima a pielii in timpul dusului. Este recomandat pentru toate tipurile de piele, lasand un parfum intens pentru o perioada lunga de timp.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand OLD SPICE
Tip produs GEL DE DUS
Pentru PENTRU EL
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.