Cosul meu

0

Gel de dus Nivea Relaxing Moments 750 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de dus Nivea Relaxing Moments 750 ml, cu ingrediente special selectate din gama Nivea Creme cu hibiscus si extract de nalba, te invaluie cu spuma sa delicata, in timp ce parfumul unic Nivea iti rasfata simturile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1438 Lei


Gel de dus Nivea Relaxing Moments 750 ml, cu ingrediente special selectate din gama Nivea Creme cu hibiscus si extract de nalba, te invaluie cu spuma sa delicata, in timp ce parfumul unic Nivea iti rasfata simturile. Datorita tehnologiei de ingrijire Aqua Soft, senzatia de piele ingrijita va persista dupa fiecare spalare. Are pH neutru si este testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 14,38 Lei
Brand NIVEA
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.