Cosul meu

0

Gel de dus - spumant de baie hidratant Dove Seta Preziosa 700 ml

AcoMarket va recomanda, spuma de baie Dove Seta Preziosa 700 ml, o spuma de baie hidratanta, creata pentru o piele fina, hidratare suprema si o senzatie de prospetime intreaga zi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1460 Lei
Gel de dus - spumant de baie hidratant Dove Seta Preziosa 700 ml
Cantitate:


Alege spuma de baie Dove, iti va transforma ritualul zilnic de ingrijire intr-un ritual de frumusete si-ti va lasa pielea fina si catifelata chiar dupa primul dus. Ritualul tau zilnic de frumusete poate incepe cu o experienta unica de rasfat cu noul gel de dus nutritiv Dove Seta Preziosa imbogatit cu extracte naturale de orhidee alba. Noua formula revolutionara cu Nutrium Moisture combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii ce iti ofera cea mai eficienta hidratare Dove. Spuma cremoasa si bogata iti invaluie pielea in catifelare.

Adauga opinia ta

Pret 14,60 Lei
BRAND DOVE
Tip produs GEL DE DUS
Pentru ADULTI
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.