Cosul meu

0

Detergent degresant Triumf Forte Universal 350ml

AcoMarket va recomanda detergentul degresant Triumf Forte Universal, produsul ideal pentru curatarea suprafetelor si obiectelor din baie si bucatarie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

910 Lei


Detergent degresant Triumf Forte Universal este produsul ideal pentru curatarea suprafetelor si obiectelor sanitare, chiuveta, cada, gresie, faianta, cabina dus, instalatii sanitare, precum si a celor din bucatarie, aragaz, frigider, hota, cuptor, gratar, vase emailate, sticla termorezistenta, fiind foarte eficient impotriva petelor de grasime si de murdarie persistenta. Datorita continutului sau de anticorazivi, Triumf reda stralucirea suprafetelor de sticla, inox, crom si nu ataca suprafetele metalice, lasand in urma un parfum placut.

Adauga opinia ta

Pret 9,10 Lei
Brand TRIUMF
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.