Cosul meu

0

Detergent lichid Ariel Baby 20 spalari 1.3l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Ariel Baby pentru tesaturi albe si colorate, cu o formula blanda si delicata,  solutia ideala pentru spalarea hainelor celor mici.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2350 Lei


Detergentul lichid Ariel Baby pentru tesaturi albe si colorate, cu o formula blanda si delicata, este solutia ideala pentru spalarea hainelor celor mici. Ariel Baby ofera protectie indelungata hainelor si pastreaza o textura delicata a tesaturilor dupa fiecare spalare. Detergentul lichid Ariel Baby are un capac inovativ, de pre-tratare cu peri flexibili, care curata petele si sporeste performanta acestui produs. In cazul acelor pete dificile provenite de la alimentele pentru bebelusi, pre-tratarea are efect de la prima spalare. Capacul este de asemenea un instrument de dozare si odata umplut, poate fi introdus in masina de spalat. Testat dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 23,50 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 15-20
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.