0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Detergent lichid Ace Marsiglia 23 spalari, 1.425l

AcoMarket va recomanda Detergentul lichid Ace, curata toate tipurile de haine, atat prin spalare manuala, cat si automata, eliminand petele dificile si protejand culorile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1723 Lei


Detergent lichid Ace Marsiglia 23 spalari, 1.425l cu prospetime de marsiglia curata toate tipurile de haine, atat prin spalare manuala, cat si automata, eliminand petele dificile si protejand culorile. Dozaj recomandat: 65 ml (un capac de produs) pentru spalarea a 4-5 kg de rufe. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 17,24 Lei
brand ACE
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Nr. spalari 25-30
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.