Cosul meu

0

Detergent lichid A-Sens pentru copii 1l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid A-Sens pentru copii, recomandat pentru spalarea manuala, cat si automata a tuturor tipurilor de tesaturi, fiind un detergent sigur pentru copii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1599 Lei


Detergentul lichid A-Sens pentru copii 1l este recomandat pentru spalarea manuala, cat si automata a tuturor tipurilor de tesaturi. Datorita formulei sale eficiente si sigure, fara coloranti si fosfati, clor sau inalbitor, este un detergent sigur pentru copii. Nu contine coloranti, parabeni sau fosfati si nu declanseaza reactii alergice.

Adauga opinia ta

Pret 15,99 Lei
Brand A-SENS
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 5-10
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.