Cosul meu

0

Detergent capsule Persil Regular 45x25 gr

AcoMarket va recomanda detergentul capsulele Persil cu lavanda, capsule bicamerale oferind solutia concentrata perfecta pentru inlaturarea petelor si un plus de stralucire culorilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4599 Lei


Detergentul capsule Persil regular, este un detergent concentrat, destinat spalarii hainelor colorate, sub forma de capsule, care patrunde in profunzimea tesaturilor si cu ajutorul formulei imbunatatite cu enzime ajuta la dizolvarea imediata si indepartarea celor mai dificile pete inca de la inceputul spalarii. Tehnologia germana ofera rezultate exceptionale chiar si la temperaturi scazute de spalare. Persil capsule este usor de folosit, actionand inca de la inceputul spalarii, pastreaza culorile vii si lasa hainele invaluite de prospetime.

Adauga opinia ta

Pret 45,99 Lei
Brand PERSIL
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 45-50
Parfum ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.