Cosul meu

0

Deodorant spray pentru barbati Rexona Invisible Black & White 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray pentru barbati Rexona Invisible Black & White, ofera protectie antiperspiranta eficienta, fara urme albe si galbene. 

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Invisible Black & White 150ml iti protejeaza hainele impotriva urmelor albe si galbene si asigura 48h de protectie eficienta. In plus, parfumul bogat in note lemnoase ofera o senzatie de prospetime indelungata.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.