Cosul meu

0

Deodorant spray pentru barbati Antonio Banderas Diavolo 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul spray pentru barbati Antonio Banderas Diavolo, un deodorant cu un parfum usor condimentat, care imbina placut aromele orientale.

2129 Lei


Deodorant spray pentru barbati Antonio Banderas Diavolo 150ml imbina aromele de mandarina, bergamota, pachouli, piper, mosc, lemn de santal, improspatand pielea cu un miros oriental, pentru a va bucura de toate aspectele vietii.

Adauga opinia ta

Pret 21,29 Lei
BRAND ANTONIO BANDERAS
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.