Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant stick Dove Invisible Dry 40ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant stick Dove Invisible Dry, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore.

1812 Lei
Deodorant antiperspirant stick Dove Invisible Dry 40ml
Cantitate:


Deodorant antiperspirant stick Dove Invisible Dry 40ml combina tehnologia cu 1/4 agenti de hidratare cu ingrediente antiperspirante puternice, pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pină la 48 de ore, dar si protectie impotriva iritatiilor. Dove Invisible Dry iti ofera libertatea de a purta cele mai colorate si indraznete tinute, fiind primul antiperspirant dovedit ca nu lasa urme albe pe 100 de culori.

Adauga opinia ta

Pret 18,12 Lei
BRAND DOVE
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.