Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Nivea Fresh Natural 150ml

AcoMarket va recomanda deodorantul antiperspirant spray Nivea Fresh Natura, te reimprospateaza si lasa o senzatie de prospetime naturala pe durata intregii zile.

1576 Lei
Deodorant antiperspirant spray Nivea Fresh Natural 150ml
Cantitate:


Deodorantul antiperspirant spray Nivea Fresh Natural 150ml contine o formula speciala ce contine extracte oceanice pentru o senzatie de prospetime naturala pe durata intregii zile. Protejeaza eficient impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute timp de 48h, ingrijind delicat pielea. Nu contine coloranti. Deodorantul Nivea Fresh te reimprospateaza si lasa o senzatie de prospetime naturala pe durata intregii zile.

Adauga opinia ta

Pret 15,76 Lei
BRAND NIVEA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.