Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant Mennen Speed Stick Lightning 60gr

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant gel Mennen Speed Stick Lightning, ofera protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei pe durata intregii zile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1034 Lei


Deodorant antiperspirant Mennen Speed Stick Lightning 60gr este un deodorant pentru un barbat puternic. Iti ofera maxima protectie 24 de ore. Folosit zilnic te protejeaza non-stop 24 de ore, sapte zile pe saptamana. Are un parfum proaspat inspirat din puterea naturii.

Adauga opinia ta

Pret 10,34 Lei
Brand MENNEN SPEED
Tip produs DEODORANT
Pentru PENTRU EL
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.