Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant Mennen Speed Stick Alpin 60gr

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant gel Mennen Speed Stick Alpin, ofera protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei pe durata intregii zile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1034 Lei


Deodorant antiperspirant gel Mennen Speed Stick Alpin 60gr ofera protectie eficienta impotriva mirosului neplacut al transpiratiei pe durata intregii zile. Lasa pielea sa respire si te lasa cuprins de avalansa prospetimii 24 h, 7 zile din 7.

Adauga opinia ta

Pret 10,34 Lei
Brand MENNEN SPEED
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EL
Cantitate 50 - 200 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.