Cosul meu

0

Cutie pentru alimente rotunda 1l Cri

AcoMarket va recomanda cutiea pentru alimente rotunda 1l Cri ,confectionat din plastic rezistent, ce nu interactioneaza chimic cu alimentele.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

345 Lei


Cutie pentru alimente rotunda 1l este un produs confectionat din plastic rezistent, cu capac. Pot fi folosite la depozitarea sau transportarea diferite alimente. Se curata si in masina de spalat vase.

Adauga opinia ta

Pret 3,45 Lei
Brand CRI
Tip CUTII ALIMENTE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.