Cosul meu

0

Saci menajeri Fino HD 60l 20/set

AcoMarket va recomanda sacii menajeri Fino HD 60l 20/set, contin pelicule de polietilen. Sunt rezistenti, impermeabili si igienici.

770 Lei
Saci menajeri Fino HD 60l 20/set
Cantitate:


Sacii menajeri Fino HD 60l 20/set contin pelicule de polietilen. Sunt rezistenti, impermeabili si igienici. Sacii menajeri satisfac nevoile de igiena si siguranta cand vine vorba de resturi alimentare si menajere. Pungile pentru gunoi sunt indispensabile pentru orice locuinta.

Adauga opinia ta

Pret 7,07 Lei
BRAND FINO
Nr. bucati rola 13-20
Capacitate 20 - 50 L

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.