Cosul meu

0

Saci menaj Ecofriend cu snur pentru inchidere 120 L 15 buc/set

AcoMarket va recomanda sacii menaj Ecofriend cu snur pentru inchidere 120 L 15 buc/set , contin pelicule de polietilen. Sunt rezistenti, impermeabili si igienici.

795 Lei
Saci menaj Ecofriend cu snur pentru inchidere 120 L 15 buc/set
Cantitate:


Saci menaj Ecofriend cu snur pentru inchidere 120 L 15 buc/set sunt prevazuti cu snur pentru inchidere care ajuta si la transport. Usor de utilizat. Sarcina robusta.

Destinati pentru ambalarea deseurilor sanitare si gunoi. Fabricat din folie speciala cu trei straturi de polietilena (LDPE), ce face ca sacul sa devina extrem de dens si rezistent la rupere. Snurul practic faciliteaza inchiderea rapida si curata, ajuta la portabilitate. Sacii menajeri satisfac nevoile de igiena si siguranta cand vine vorba de resturi alimentare si menajere. Pungile pentru gunoi sunt indispensabile pentru orice locuinta.

Dimensiunea sacului:– 62 x 80

Adauga opinia ta

Pret 7,95 Lei
BRAND ALTELE
Nr. bucati rola 13-20
Capacitate > 101 L

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.