Cosul meu

0

Saci menajeri ACO Care 35l 15/set

AcoMarket va recomanda sacii menajeri ACO Care 35l 15/set, rezistenti, impermeabili, igienici, utili si practici pentru orice locuinta.

370 Lei
Saci menajeri ACO Care 35l 15/set
Cantitate:


Sacii menajeri ACO Care 35l 15/set sunt rezistenti, impermeabili si igienici. Sacii menajeri satisfac nevoile de igiena si siguranta cand vine vorba de resturi alimentare si menajere. Pungile pentru gunoi sunt indispensabile pentru orice locuinta.

Adauga opinia ta

Pret 3,07 Lei
BRAND ACO
Nr. bucati rola 13-20
Capacitate 20 - 50 L

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.