Cosul meu

0

Mop plat microfibra Global Chenille Lux

AcoMarket va recomanda mopul plat microfibra Global Chenille Lux, cu o foarte mare putere de absorbtie, destinat curatarii si lustruirii pardoselilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2453 Lei
Mop plat microfibra Global Chenille Lux
Cantitate:


Mop plat microfibra Global Chenille Lux este un obiect de uz casnic, usor de folosit, rezistent, destinat curatarii pardoselilor. Este confectionat din microfibra, are de trei ori o mai mare putere de absorbtie, fata de cele din bumbac, nu lasa scame si nu se desira. Poate fi utilizat cu succes in activitatile de curatenie zilnice desfasurate acasa sau la birou. Il putem folosi atat umed, cat si uscat, pentru lustrirea suprafetelor. Se poata curata manual sau in masina de spalat rufe.

Adauga opinia ta

Pret 24,53 Lei
Brand GLOBAL
Tip MOP

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.