Cosul meu

0

Matura din plastic Euro cu fir lung

AcoMarket va recomanda matura din plastic Euro cu fir lung, din plastic flexibil, depicat la capete, pentru o mai usoara adunare a murdariei de pe diferite suprafete.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

459 Lei
Matura din plastic Euro cu fir lung
Cantitate:


Matura din plastic Euro cu fir lung este un produs util in casa dumneavoastra. Are firul din plastic flexibil, despicat la capete, pentru o mai usoara adunare a murdariei de pe diferite suprafete. Se poate atasa prin infiletare la mai multe tipuri si dimensiuni de cozi care au filet.

Adauga opinia ta

Pret 4,59 Lei
Brand CRI
Tip MATURA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.