Cosul meu

0

Burete cu silicon pentru incaltaminte negru Kiwi Express Shine

AcoMarket va recomanda, buretele cu silicon pentru incaltaminte negru Kiwi Express Shine, este un produs ce improspateaza toate tipurile de piele (naturala si artificiala) ale pantofilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1322 Lei
Burete cu silicon pentru incaltaminte negru Kiwi Express Shine
Cantitate:


Burete cu silicon pentru incaltaminte negru Kiwi Express Shine este un produs ce improspateaza toate tipurile de piele (naturala si artificiala) ale pantofilor. Este potrivit pentru ingrijirea zilnica a incaltamintei dumneavoastra. A nu se utiliza pe velur, piele intoarsa si textile.

Adauga opinia ta

Pret 13,22 Lei
Brand KIWI
Tip CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.