Cosul meu

0

Prosoape de hartie Papernet ZZ albe 2 straturi 143 foi

AcoMarket va recomanda Prosoape Papernet ZZ albe 2 straturi 143 foi, confectionate din celuloza cu o buna capacitate de absorbtie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

643 Lei
Prosoape de hartie Papernet ZZ albe 2 straturi 143 foi
Cantitate:


Prosoape Papernet ZZ albe 1 strat 250 foi sunt confectionate din celuloza. Datorita dispunerii lor in Z sunt mereu la indemana. Au o buna capacitate de absorbtie si ofera o uscare rapida a mainilor. Produs de igiena si curatenie economic cu un consum redus. Prosoapele de hartie Papernet ZZ pot fi folosite atat pentru maini cat si pentru fata. Ele sunt impaturite in Z si au 2 straturi.

Adauga opinia ta

Pret 6,43 Lei
Brand PAPERNET
Nr. straturi 2
Culoare ALB

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.