Cosul meu

0

Detergent geamuri Nufar verde 500ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru geamuri Nufar verde, curata eficient murdaria si reda stralucire suprafetelor din sticla precum si altor suprafete lavabile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1180 Lei
Detergent geamuri Nufar verde 500ml
Cantitate:


Detergent geamuri Nufar verde curata eficient murdaria si reda stralucire suprafetelor din sticla precum si altor suprafete lavabile. Conceput pe baza de principii active de origine naturala, are o formulare blanda, cu pH neutru, fara coloranti, cu extract ecocertificat de musetel, bio-alcool, parfum hipoalergenic si un miros proaspat deosebit de placut de floare de musetel.

Adauga opinia ta

Pret 11,80 Lei
Brand NUFAR
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata STICLA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.