Cosul meu

0

Deodorant spray pentru barbati STR8 All Faith 150 ml

AcoMarket va recomanda deodorantul spray pentru barbati STR8 All Faith, un deodorant spray pentru barbati, ce ofera un adevarat farmec masculin.

1064 Lei
Deodorant spray pentru barbati STR8 All Faith 150 ml
Cantitate:


Deodorantele din gama STR8 sunt destinate barbatilor oferindu-le acestora o protectie activa impotriva transpiratiei, cat si un parfum aparte, puternic si senzual. Deodorant spray pentru barbati STR8 All Faith 150ml are o formula speciala, ce ofera un adevarat farmec masculin, confirmand astfel calitatile unui deodorant intensiv ce asigura confortul necesar pe durata intregii zile.

Adauga opinia ta

Pret 10,64 Lei
BRAND STR8
Tip produs DEODORANT
Pentru PENTRU EL
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.