Cosul meu

0

Sampon regenerant pentru par fragil si deteriorat 350 ml Agafia

AcoMarket va recomanda, Sampon regenerant pentru par fragil si deteriorat 350 ml Bunica Agafia, folosit cu regularitate, lasa parul moale si usor de pieptanat, hidratand si protejand, de la radacina pana la varf.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1057 Lei
Sampon regenerant pentru par fragil si deteriorat 350 ml Agafia
Cantitate:


Șamponul regenerant pentru par fragil si deteriorat 350 ml Bunica Agafia este un remediu natural pentru îngrijirea și regenerarea părului, restabilește strălucirea acestuia, întărește și netezește firele de păr, hidratează și catifelează. Șamponul regenerant îmbogățește firul de păr oferind substanțele nutritive necesare și ajută la îmbunătățirea texturii sale, împiedicând deshidratarea excesivă. Se aplica șamponul pe părul umed, se spumează și se clătește cu apă caldă.

Adauga opinia ta

Pret 10,57 Lei
Brand Bunica Agafia
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par DEGRADAT
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.