Cosul meu

0

Burete de vase Acord

AcoMarket va recomanda buretele de vase Acord, este abraziv, usor de folosit. Un accesoriu nelipsit din bucataria fiecarei gospodine.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

056 Lei
Burete de vase Acord
Cantitate:


Buretele de vase Acord, este abraziv, usor de folosit. Este un accesoriu nelipsit din bucataria fiecarei gospodine. Buretele de vase Acord ideal pentru curatarea vaselor. Structura sa poroasa absoarbe detergentul, il mentine in burete si impiedica pierderea de detergent prin trecerea sub jet-ul de apa. Raport excelent pret - calitate. Pret per bucata.

Adauga opinia ta

Pret 0,57 Lei
Brand ACORD
Bucati/set 3 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs BURETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.