Cosul meu

0

Balsam Dove Heat Defence 200ml

AcoMarket va recomanda, balsamul de par Dove Heat Defence, prin formula sa bazata pe ser micro-hidratant, invaluie parul cu un strat protector si previne deteriorarea acestuia la temperaturile inalte din procesul coafarii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

735 Lei


Balsamul de par Dove Heat Defence prin formula sa bazata pe ser micro-hidratant invaluie parul cu un strat protector si previne deteriorarea acestuia la temperaturile inalte din procesul coafarii. Parul va fi hranit in profunzime, suplu si matasos cu o stralucire de invidiat.

Adauga opinia ta

Pret 7,35 Lei
Brand DOVE
Tip produs BALSAM
Pentru PENTRU EA
Tip par NORMAL
Cantitate 101 - 250 ml
Aroma FRUCTAT
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.