Cosul meu

0

Detergent lichid Ariel Mountain Spring 40 spalari 2.6l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Ariel Mountain Spring, ofera protectie indelungata hainelor, inlaturand petele dificile inca de la prima spalare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3800 Lei


Detergent lichid Ariel Mountain Spring pentru tesaturi albe si colorate. Ofera protectie indelungata hainelor. Are un capac inovativ, de pre-tratare cu peri flexibili, care curata petele si sporeste performanta acestui produs. In cazul acelor pete dificile pre-tratarea are efect de la prima spalare. Capacul este de asemenea un instrument de dozare si odata umplut, poate fi introdus in masina de spalat.

Adauga opinia ta

Pret 38,00 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari Nu
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.