Cosul meu

0

Detergent capsule Ariel Regular 39x29.9 ml

AcoMarket va recomanda detergentul capsule Ariel Regular, prin designul unic au o putere de curatare mult mai concentrata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4499 Lei
Detergent capsule Ariel Regular 39x29.9 ml
Cantitate:


Detergent capsule Ariel Regular 39x29.9 ml este alegerea optima pentru rezultate impecabile. Detergent capsule Ariel Regular 39x29.9 ml  are o putere mai mare de indepartare a petelor ,datorita formulei de 2 ori mai concentrata. Forma pre-dozata permite sa puneti detergentul direct in cuva masinii, sa adaugati hainele si apoi doar sa apasati pe butonul de pornire.

Adauga opinia ta

Pret 44,99 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE
Nr. spalari Nu
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.